kuka ihmeen sallavaan?

Salla Laajavaara Jyväskylästä. Vaihdoin alaa verkkoviestinnän puolelle vuonna 2015. Olen käynyt matkailu-, ravitsemis- ja talousalan ammattikorkeakoulututkinnon, palveluiden tuottamisen ja johtamisen linjalla. Pitkä matka on tultu tähän pisteeseen ja nopeasti. Nautin aina uusista haasteista. Minua liikuttaa musiikki ja paikallaan pitää kirjoittaminen. Tälle sivulle on koottu pääosin verkkoviestinnän opiskelujen aikana tehtyjä töitä.
Tervetuloa tutustumaan!

PTE Scales

Videotyö projekti PTE Tekniikka Oy:lle. Projekti koostui useammasta ohjeistus videosta. Projektiin sisältyi kuvaus, leikkaus, tehosteiden teko ja sisällöntuotanto. Videot on suunnattu vaa'an käyttäjille manuaalisen käyttöohjeen tueksi. Toteutin myös muita pieniä visuaalisia elementtejä kuten Youtube kansikuvaa. Tällä sivulla on kokeellinen tuotevideo, joka on tehty valokuvista. Toteutuksessa on käytetty Adobe Premiere Pro CC ohjelmistoa. Kaikki lopulliset videot nähtävissä PTE Scales Youtube

Annan Verkkosivut

Laulaja Lauluntekijä web sivut

Verkkosivusto projekti. Laulaja lauluntekijän nettisuvujen suunnittelu, toteutus ja sisällöntuotanto. Tässä projektissa korostui erityisesti projektinhallinta ja valmisteeman muokkaus yksilölliseksi. Toteutuksessa käytettiin Wix-julkaisujärjestelmää, joka on helppo drag and drop tyylien editori. Se palvelee hyvin jos ei tahdo itse koskea koodiin. Nettisivu toimii markkinointi- ja yhteydenottosivustona laulajan esiintymispalveluille. Annanlaulut artistisivu

Rollin' Ragdolls

Videotyö ja kuvausharjoitus. Esittelyvideo Roller Derby joukkueesta Rollin' Ragdolls. Videon lähtökohtana oli harjoitella liikkuvan kuvan tallennusta ja tuottaa joukkueelle materiaalia turnauksesta. Materiaalista työstettiin joukkueen ja lajin lyhyt esittelyvideo. Haasteena prosessissa oli kuvauspaikkojen rajallisuus ja lajin nopeatempoisuus. Kuvaus Canon EOS 60D. Leikkaus Adobe Premiere pro CC 2015. Musiikki The Muddies: Rollin' Ragdolls. Kiitos Jyväskylä Roller Derby

Muita toteutuksiani

Vahvuuteni on luoda erilaisia perehdytys materiaaleja. Ohjelmina oppaiden teossa on käytetty Adobe InDesign CC ja Microsoft Office Wordiä. Sosiaalisten medioiden käyttö on myös luontevaa, käytän itse kahdeksaa eri sovellusta säännöllisesti. Alla olevista oppaista ja niiden toteutustavasta on mahdollista saada lisätietoa pyytämällä laajavaara.s@gmail.com ja somessa voi tiedustella nimimerkiltä @sallavaan.

 • Keskimaa Some

  Keskimaan mainososaston työharjoittelussa (2015) tehty Some-opas Keskimaan henkilökunnalle. Projekti sisälsi ulkoasusuunnittelun ja sisällöntuotannon. Harjotteluun sisältyi myös tapahtumamarkkinointia sosiaalisissa medioissa, sekä lyhet ohjeistukset Facebookin ja Twitterin käyttöön, työnatajille some opas tehtiin työsuojelunäkökulmasta. Osallistuin myös kesätyökampanjakuvauksiin valokuvaajana. Lisätietoja näistä töistä annan pyydettäessä.

 • keskimaa some manuaalit

 • Markkinointi suunnitelma

  Markkinointisuunnitelma Laajavuoren parturi-kampaamolle. Tehty vuonna 2010 ammattikorkeakoulun opiskelujen yhteydessä. Sisältää markkina-analyysin, segmentoinnin, palvelunkuvaukset, resurssit ja niiden pohjalta toteutettu suunnitelma. Suunnitelmassa noudatettiin yrittäjien toiveita, sekä pyrittiin pitämään suunnitelma toteutettavana ja realistisena heidän toimintaansa nähden. Toteutus kokonaan Microsoft Office Word.

 • laajavuoren parturikampaamo markkinointisuunnitelma

 • Layout suunnittelu

  Pääsin Flashnode Oy:n rekrytoinnin kakkosvaiheeseen johon tein lisätehtävänä palveluiden kuvauksen omin sanoin ja kuvin. Toteutus web layout tyylisesti. Toteutuksessa käytetty pääosin Photoshop CC 2015 ohjelmaa.

 • flashnode kansikuva

Idan retki- videotyö

Herkimmille katsojille itkuvaroitus! Videotyö 4-vuotiaan Idan matkasta suureen sydänleikkaukseen. Koostettu vanhoista valokuvista Windows Movie Maker ohjelmalla. Musiikki Anna Hellsten-Lullaby.