Salla Laajavaara

innostuja tuskastuja oppija

Kuka

sallavaan_picSalla Laajavaara Jyväskylästä. Elämäniloa täynnä, ympäristöstään inspiroituva, ei koskaan täysin aikuinen nainen, jota liikuttaa musiikki ja pitää paikoillaan kirjottaminen. Kirjoituksiani voi lukea blogistani SallaVaan Blogi. Asennetta ja uskallusta uusiin juttuihin ei puutu. Kutsun näitä touhujani Toni Wirtasen sanoin taidetripiksi. Minusta se kuvaa hyvin tätä tekemisen meininkiä joka minulla itselläni on jatkuvasti meneillään.

Elämässä minulla on tavoitteena pysyä tasapainoisen onnellisena ja terveenä. Tykkään viettää aikaa sosiaalisessa mediassa, koska pidän erilaisten ihmistyyppien tarkkailusta ja koen sosiaalisten medioiden kehittävän viestintätaitoja juurikin muiden tarkkailun kautta.

Olen kiinnostunut videotuotannosta ja some markkinoinnista. Tahdon joskus olla osana suurempaa videotuotannon projektia ja henkilökohtaisena haaveena on tuottaa tai ohjata dokumentti. Toivon uraa markkinoinnin, mainonnan tai erilaisen viestintätyön parissa. Erityisesti videomateriaalin tuottaminen kiinnostaa.


Koulutus

sallavaan_picValmistuin helmikuussa 2016 audiovisuaalisen verkkoviestinnän ammattitutkintoon. Aiemmin olen opiskellut palveluiden tuottamista ja johtamista ammattikorkeakoulussa ja valmistunut toimitila restonomiksi. Opiskelujen kautta tutuksi on tullut markkinoinnin teoriaa, liiketoiminnan johtamista sekä palvelumuotoilua.

Audiovisuaalisen koulutuksen kautta olen oppinut ohjelmistojen hallintaa. Osaan Adoben ohjelmistojen perusteet Photoshop, Bridge, Dreamweawer, Indesign, Illustratos, Premiere ja After Effects. Julkaisujärjestelmistä luonnistuu Wix, Wordpress ja HTML5up teemojen muokkaus. Kamerakin pysyy kädessä.

Projektin hallinnan ja suunnittelun opin palveluohjaajan työssä. Siihen sisältyi laadunvalvontaa, kehittämistyötä ja raportointia. Aiempi ura siivousalalla takaa hyvän paineensieto- ja organisointikyvyn. Katso kokonainen työnhakuprofiilini LinkedInistä Salla Laajavaara